Smarta tillbehör

Som bilägare är det inte bara bilen som är i fokus utan det är allt som hör bilkörandet till som spelar in. Idag finns det många smarta tillbehör att använda som bilförare. Vi tänkte ge tips på 2 stycken här, som passar väl in i tiden.

Bilkörande

Nyckel-hittaren

Vi har hittat en produkt som kommit som måste vara alla bilägares dröm, nämligen en nyckel-hittare. Det är en batteridriven dosa du fäster på bilnycklarna som vid vissling blinkar och piper så du enkelt kan hitta igen nycklarna. Produkten drivs av 3 batterier som ingår och som enkelt kan bytas ut när det behövs.

Trådlöst till telefonen

I och med den nya lagen som infördes i början av december, att det kan bli straffbart att prata i mobilen under bilfärd, är ett praktiskt trådlöst headset värt att köpa in. Är du en person som tillbringar många timmar i bilen, kanske på resande fot via jobbet, kan det vara ett måste att kunna svara i telefonen. Då gäller det i och med den nya lagen, att göra det på ett säkert sätt. Ett trådlöst headset är då en bra lösning. Det finns lite olika headset att välja bland, ett tips är att välja ett som styrs via bluetooth, vilket gör det smidigt att använda även i bilen. På mobil.se hittar du ett test på 19 olika bluetooth headset, kolla där hittar du nog ett som passar just dig.